Fartygsinformation

Föregående Bild  av  Nästa

MSC Divina

Rederi: MSC Cruises
Lanserat: 1 maj 2012
Tonnage: 139,072
Längd: 1094 feet
total bemanning: 1,388
Beläggning: 3,502
Betyg: stjärnor

Beskrivning

Förbered dig på att träffa den nya stjärnan i MSC-flottan. Skapad tillsammans med De Jorio Design International för att ta den erkänt bra Fantasia-klassen till en ny nivå.

Inspirerad av Sofia Loren själv är MSC Divina utrustad med all elegans och glamour man kan önska från den gyllene eran av kryssningsresor. En rymlig, ultramodern inrättning som skämmer bort dig med underbar komfort och ett stort urval sport- och fritidsanläggningar, plus underhållning i världsklass.

Njut av enorma fartyget, dess elegans och detaljrikedom. Från MSC Divinas riktiga stentorg till hennes teater i Broadway-storlek. Från de eleganta trapporna med Swarovski-kristaller till lugnet vid Infinity Pool, som sträcker sig ut till havs, och horisonten i bakgrunden.

Upptäck det härliga MSC Aurea Spa, hälsocentret ombord, och det rymliga och exklusiva MSC Yacht Club med dess specialbeställda konstverk. Upptäck Sofia Loren Royal Suite. Tursamma gäster som bor i svit nummer 16007 på däck 16 kan njuta av glamouren och elegansen i en svit designad för, och med hjälp av fröken Loren. Specialdesignade lampor, vildljung och en röd matta har valts ut särskilt av henne, samtidigt som fantastiska fotografier från hennes mest minnesvärda roller dekorerar väggarna. En replika av sminkbordet som fröken Loren använder finns också här, och tillåter gästerna att göra sig redo som en filmstjärna.

Upptäck en kryssning lik ingen annan i den spektakulära flytande staden som är MSC Divina - ett utmärkt semestermål i sin egen rätt, som erbjuder någonting spännande för alla, hela tiden.

Så nu kan du upptäcka Medelhavet på ett sätt som hon aldrig för har blivit upplevd förut, från ett så vackert fartyg att det helt enkelt är gudomligt.